ΠΡΟΦΙΛ

Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης από το 1962.

Η επιχείρηση για πολλά χρόνια ασχολιόταν με την κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού έχοντας εξοπλίσει με τα άριστα προϊόντα της πολλές εταιρίες και καταστήματα μαζικής εστίασης όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές περιοχές. Η Freezer House Ανδρουλάκης ακουγόταν από στόμα σε στόμα όλο και περισσότερο καθώς όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε μια άριστη επιλογή για τους επιχειρηματίες που ήθελαν να εξοπλίσουν το κατάστημα τους.

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει στραφεί στον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό προμηθεύοντας καταστήματα μαζικής εστίασης με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και αντοχής. Όλα τα προϊόντα περνούν από έλεγχο και service. Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ αγοράζει εξοπλισμό, επιδιορθώνει τυχόν βλάβες μέσα από λεπτομερείς ελέγχους και σας τα προσφέρει σε άριστη κατάσταση και πολύ καλές τιμές.

Μέσω της ιστοσελίδας μας θα ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις προσφορές μας. Ζητούμε την επιείκεια σας για πιθανές ελλείψεις και λάθη καθώς η σελίδα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο λειτουργίας της και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Η έδρα και η αποθήκη της επιχείρησης μας βρίσκονται στην διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 62, Αγ. Ανάργυροι. Περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας αλλά και χάρτη για να έρθετε στην αποθήκη μας και να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για το κατάστημα σας μπορείτε να δείτε εδώΕπίσης θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Google+.

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Με εκτίμηση

Γιώργος Ανδρουλάκης 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στην αποθήκη μας διαθέτουμε μεγάλο στοκ από μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό κατάλληλο για χώρους εστίασης όπως εστιατόρια - μπαρ - αναψυκτήρια.

Καλέστε μας τώρα στο 210 8315266 για περισσότερες πληροφορίες ή ελάτε στην αποθήκη μας, Κωνσταντινουπόλεως 62, Αγ. Ανάργυροι, για να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά.